Termeni si conditii inchirieri auto

Clientul trebuie sa aiba minim 21 de ani, sa fie posesor de permis de conducere de peste 1 an si sa aiba pasaport sau titlu de sejur valabil.

Utilizarea vehiculului

Clientul sa angajeaza sa conduca vehiculul inchiriat respectand dispozitiile legale privind conducerea autoturismului. in caz de infractiune, este responsabil penal.

Starea vehiculului

Vehiculul este inchiriat in buna stare de functionare si de caroserie. in caz de pana sau de accident, clientul va informa fara intarziere proprietarul care va da toate instructiunile adaptate situatiei.

Plata

Tarifele sunt stabilite in Euro. Platile in numerar sunt acceptate la cursul B.N.R. din ziua efectuarii platii.

Carburant si ulei

Carburantul este in sarcina clientului. Uleiul si intretinerea vehiculului sunt in sarcina proprietarului. Clientul trebuie sa verifice nivelul de ulei, iar daca este necesar de completat va fi rambursat pe baza prezentarii unei facturi achitate.

Asigurari

Vehiculul este asigurat pentru daune cauzate tertilor. imbracamintea si obiectele transportate nu sunt asigurate.

Livrare / Restituire

Are loc la sediul societatii proprietarului. La cerere clientul poate fi asteptat la aeroport sau la in alte locatii din Romania pe baza unui tarif convenit.
Autoturismul se livreaza cu rezervorul de combustibil plin. Restituirea autoturismului de catre client se face deasemenea cu rezervorul de combustibil plin. In cazul in care restituirea nu se face cu rezervorul plin, clientul este taxat cu 2 € / litru.

Jurisdictie

Orice litigiu ce apare la executarea prezentului contract va fi supus instantelor competente a jurisdictiei din Bucuresti.

Meniu

 

Urmariti-ne pe

Contactati-ne online

  1. Reincarca imaginea