Oferte speciale de inchirieri auto

Rezervare On-Line

Oferta speciala Rezervare Online

Cei care sunt comozi si prefera sa-si planifice calatoriile cu ajutorul Internetului au numai de castigat cu AutoGrand Rent Car. Traim intr-o era a rapiditatii si mobilitatii, si, cu ajutorul Internetului, putem economisi timp. Acest lucru conteaza pentru compania noastra si de aceea va oferim 9% reducere pentru rezervarile facute on-line, cu cel putin 20 zile înainte de data închirierii, daca contravaloarea serviciului este platita in avans.

 

Oferta de Fidelitate

Oferta speciala Loialitate

Clientii fideli sunt importanti pentru AutoGrand Rent Car. Pentru a-i rasplati pe cei care se intorc la servicile noastre, le oferim 11% reducere din pretul de inchiriere al unei masini (persoanele care au inchiriat mai mult de 3 masini pe o perioada de 6 luni). Consideram ca, pe langa calitatea exceptionala a serviciilor noastre, si acest discount de fidelitate va poate motiva sa reveniti la noi.

 

Termen Lung

Oferta speciala Termen Lung

Daca va intereseaza sa inchiriati o masina pentru o perioada mai mare de timp, puteti beneficia de avantaje considerabile. Desi calitatea primeaza pentru AutoGrand Rent Car, nici cantitatea nu este de neglijat, mai ales daca le putem oferi clientilor nostri serviciile pe care le doresc la un pret avantajos. La inchirieri pe termen lung (+30 zile) costurile serviciilor oferite pot fi negociate. AutoGrand crede in flexibilitatea serviciilor de inchiriere masini si in nevoia de adaptare la cerintele consumatorilor.

Meniu

 

Urmariti-ne pe

Contactati-ne online

  1. Reincarca imaginea