Despre AutoGrand Rent Car

Compania noastra are sediul in Bucuresti si ofera spre inchiriere autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta.

Inchirieri masini in Bucuresti, Romania - autoturismele pot fi preluate si/sau predate la aeroportul Henri Coanda - Otopeni, sau aeroportul Aurel Vlaicu - Baneasa. Masinile inchiriate de la compania noastra, va ofera mobilitate, siguranta si confort.

Cu o masina inchiriata de la compania noastra, problemele dumneavoastra de deplasare in Bucuresti sau in tara, si-au gasit rezolvarea rapid si usor.

Parcul nostru de inchirieri auto, cu o gama foarte variata de masini de la clasa economic pana la luxury  sau 4x4 SUV, pentru toate categoriile de clienti.

Daca aglomeratia sau doar dorinta de a te deplasa cu mai mare usurinta dintr-un loc in altul iti da bataie de cap, este momentul sa apelezi la "AutoGrand rent a car", partenerul tau de incredere.

Noi iti oferim solutia ideala: masini de inchiriat la preturi mici. Inchiriaza o masina de la firma noastra si problemele tale si-au gasit rezolvarea. Nu ezitati sa ne contactati pentru o rezervare sau o simpla informare.

Rent a car (AutoGrand) va ofera posibilitatea de a inchiria si echipamente auto: scaun pentru copil (3€/zi), GPS (4€/zi), lanturi pentru zapada (2€/zi), suport schiuri (4€/zi), portbagaj exterior (4€/zi) .

Rent car Bucuresti - Pentru livrare sau restituire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) si Aurel Vlaicu (Baneasa), de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 - 18.00, se platesc suplimentar 10€, iar in intervalul orar 18.00 - 09.00 si in week-end se platesc suplimentar 20€.

Plata se poate face cash sau cu credit card, la cursul BNR + 2% din ziua efectuarii platii.

Avantaje client

  • Autoturismele nu sunt inscriptionate
  • Nu se percepe taxa pentru al doilea sofer
  • Inchiriere masina cu sofer 40€/zi
  • Livrare in tara la solicitarea clientului

AutoGrand rent a car Romania - The car you need tomorrow !

Meniu

 

Urmariti-ne pe

Contactati-ne online

  1. Reincarca imaginea