Intrebari frecvente despre serviciile de inchirieri masini

Trebuie să iei în considerare timpul pe care îl vei petrece în maşină şi cât spaţiu îţi trebuie - pentru pasageri şi bagaje. Apoi alege în funcţie de confort şi nu doar de preţ. Un spaţiu mai mic decât cel cu adevărat necesar îţi poate afecta călătoria.
Maşina închiriată poate fi condusă pe drumurile publice din Romania cât şi în alte ţări fără restricţii.
În general, tarifele practicate de Auto&Stil Rent a Car iau în considerare ca loc de returnare, locul unde maşina a fost livrată.
Preţul include asigurarea limitată în caz de accident, asigurarea pentru daune produse terţilor, asigurarea de furt, comisioane obligatorii, taxe. Ofertele opţionale nu sunt incluse în preţ.
AutoGrand Rent Car este o companie româna si toate tranzactiile se efectueaza în lei (RON).
În cazul în care nu ai primit un email de confirmare a primirii rezervării, trimite încă o dată solicitarea.
Da. Întreabă cum poţi obţine aceste reduceri pentru clienţi fideli si nu numai.
În România, orice copil cu varsta sub 3 ani trebuie să fie asigurat într-un scaun orientat înspre sensul de mers al maşinii. Cere în avans un scaun pentru copil şi vom comunica preţul pentru aceasta opţiune. Nu oferim scaun pentru sugari sau scaune pentru poziţionarea pe verticală (booster seats).
Toţi conducătorii auto trebuie să posede Permis de Conducere emis de ţara de rezidenţă. Orice act provizoriu, de absolvent de şcoală de şoferi, nu este acceptat.
Preţul închirierii include RCA şi asigurare limitată pentru avarierea maşinii şi în caz de furt. Asigurare limitată înseamnă că pagubele sunt asigurate sub rezerva sumei de 200 € (sau mai mult în cazul maşinilor din clasa superioară - este suma solicitată ca garanţie care constituie limita maximă de responsabilitate pe care o ai faţă de noi, în cazul unui accident sau al unui furt).
Poţi schimba sau anula o rezervare cu până la 2 zile înainte de livrarea maşinii. Modificarea unei rezervări se face fără penalizări. Pentru anularea unei rezervări se percepe un comision de 30 €.
În cazul modificării în ultimul moment a unei rezervări, va trebui să contactezi direct agenţia. În cazul anulării unei rezervari, trimite prin e-mail, numărul de înregistrare primit odată cu confirmarea rezervării. Plăţile făcute în avans nu se rambursează.
Îţi vom trimite un email cu confirmarea sau cu itinerarul care va conţine toate detaliile rezervării, inclusiv instrucţiuni privind locul de unde vei ridica maşina
Când te întâlneşti cu agentul nostru, va trebui să te identifici şi actele să dovedească că îndeplineşti criteriile de vârstă (cel puţin 21 de ani, 23 pentru maşinile de clasă superioară), permis de conducere (valid şi cu vechime de minimum 1 an, 3 în cazul maşinilor de clasă superioară) şi card de credit (Mastercard sau Visa - înscrise cu numele tău).
Majoritatea agenţiilor pretind o "autorizare" asupra unui depozit de pe cardul de credit atunci când ridici maşina. În general, suma blocată este suma care acoperă costul închirierii (incluzând eventualele opţiuni) plus o sumă deductibilă care acoperă valoarea unui rezervor plin de combustibil.
Agenţia va refuza să-ţi închirieze un vehicul dacă nu poţi face dovada unui act de identitate şi permis de conducere valid sau dacă nu pari capabil să conduci maşina în siguranţă... fără excepţii!
Vorbeşte cu angajaţii agenţiei - aceştia vor încerca să gasească maşina care îţi place. Dacă masina face parte din alta clasa decat cea pe care ai ales-o initial, atunci pretul se modifica corespunzator.
În cazul dificultăţilor de ordin mecanic sau de accident, contactează agenţia imediat - ai datele de contact pe contractul pe care l-ai semnat - şi angajaţii agenţiei te vor sfătui ce să faci.
Da, cu condiţia obţinerii acordului agenţiei, care va solicita în plus plata zilelor de închiriere precum şi a eventualelor opţiuni suplimentare faţă de rezervarea originală.
Preţul de închiriere pe zi oferit este în funcţie de perioada de timp. Din acest motiv agenţia de închiriere îşi rezervă dreptul de a recalcula preţul serviciilor oferite. În majoritatea situaţiilor nu se oferă reduceri de preţ sau rambursarea sumelor plătite.

Meniu

 

Urmariti-ne pe

Contactati-ne online

  1. Reincarca imaginea